Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kvarner expo nakon trogodišnje pauze održava se u Crikvenici

12.04.2017.

17:32

Autor: Nina Deranja

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon trogodišnje stanke dvodnevna prodajna izložba "Kvarner expo" bit će održana u Crikvenici. Više od 40 izlagača predstavit će svoje proizvode, a obrtnici će u izravnom kontaktu podsjetiti mlade, turističke radnike, trgovce i sve druge na mogućnosti poduzetništva i realizacije kreativnosti.

U gradskoj sportskoj dvorani svoje će autohtone proizvode, suvernire i vina posjetiteljima ponuditi više od 40 izlagača iz cijele Hrvatske, najavio je danas tajnik županijske obrtničke komore Željko Dimitrić te istaknuo važnost obnavljanja ovog sajma zbog proizvođača, obrtnika, ali i zbog uvida u njihove proizvodne koncepte.

Sajam Kvarner expo bit će otvoren u crikveničkoj sportskoj dvorani u 12 sati u petak 14. travnja, a završava u subotu 15. travnja u 18 sati proglašenjem najboljih izlagača. Predsjednik udruženja obrtnika grada Crikvenice i Vinodolske općine Kristijan Koščić najavio je da će sajam biti i prilika mladima da u izravnom kontaktu upoznaju potencijal obrtništva. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.