Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kvarner kao regija partner na turističkom sajmu u Stuttgartu

17.01.2015.

13:50

Autor: Edi Kišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Turistička zajednica Kvarnera regija je partner na jednom od najznačajnijih turističkih svjetskih sajmova koji je danas otvoren u Stutgartu.

To je najposjećeniji europski sajam za camping i caravaning turizam. Turistička zajednica Kvarnera i udruženi kampovi Lošinja, Cresa, Krka, Raba i Liburnije u devet dana trajanja sajma predstavit će se pred 240 tisuća posjetitelja, posebno s wellness i biciklističkom ponudom.

Nastup na sajmu CMT jedna je od najznačajnijih  marketinških aktivnosti na njemačkom tržištu, s kojega se ostvaruje čak 30 posto ukupnog turističkog prometa na Kvarneru. Zato je i status regije partnera velika prilika za dodatnu promociju hrvatskih i kvarnerskih kampova, koji bilježe stalan rast u kvaliteti i potražnji.

Ponudu Kvarnera, koji kao zemlja partner zauzima istaknuto mjesto među dvije tisuće izlagača, obogatit će i poznati rapski samostreličari, vrbnički vinari, Lošinjani sa svojim miomirisnim vrtovima te Cresani s radionicama filcanja ovčje vune.

Iz Stuttgarta se javlja Edi Kišić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.