Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kvarnerski privatni iznajmljivači predstavljaju se u Ljubljani

03.02.2017.

16:23

Autor: Eduard Kišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na tragu dobrih rezultata sa slovenskoga tržišta, Turistička zajednica Kvarnera predstavlja danas na sajmu Alpe Adria u Ljubljani program obiteljskoga smještaja Kvarner Family. Što nude Slovencima su pokazali iznajmljivači nagrađeni prošle dvije godine, među njima i crikvenička plaža za pse.

Svoju ponudu predstavili su Kvarner Family iznajmljivači i vlasnici plaže za pse Monty's Dog Beach and Bar iz Crikvenice, koja je proglašena atrakcijom godine odnosno plažom godine za 2016. Priliku za predstavljanje dobili su apartmani i kuće za odmor koje su tijekom 2015. i 2016. godine dobili nagrade i priznanja u sklopu akcija godišnjih turističkih nagrada i priznanja Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.

Po završetku prezentacije novinari i partneri imali su priliku uživati u slatkim delicijama koje su pripremili domaćini odnosno Kvarner Family iznajmljivači. Nakon gostiju iz Njemačke, slovensko tržište drugo je najjače emitivno tržište za hrvatski turizam s udjelom od 14 posto u ukupnim noćenjima. Gosti iz Slovenije protekle su godine ostvarili jedan posto više dolazaka i dva posto više noćenja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.