Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lazzarich i Kurti potpisuju novu fotomonografiju o HNK Rijeka

24.09.2017.

11:14

Autor: Josip Krmpotić, Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

“HNK Rijeka prvak Hrvatske i osvajač Kupa” naziv je fotomonografije koja će sutra biti predstavljena u vijećnici Grada Rijeke na Korzu s početkom u 13.30 sati. Autori knjige su Marinko Lazzarich i Nikola Kurti.

Knjiga evocira uspomene iz sezone koja će svima ostati u najljepšem sjećanju. Fotomonografija svjedoči sportskim zbivanjima u sezoni 2016./2017. koja će ostati zlatnim slovima upisana u klupskoj povijesti.

“Nadam se da ćete uživati u čitanju publikacije “HNK Rijeka, prvak Hrvatske i osvajač Kupa”, ona potvrđuje kako nikada ne treba posustajati i nikada ne smijemo gubiti vjeru u promjene nabolje. Knjiga je svojevrsni nastavak klupske monografije i najbolji odgovor na njezin naslov – ostvarenje bijelih snova,” napisao je u uvodu predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković.  

Cijena knjige, koja sadrži između ostaloga i pregled prvenstvenih kola, 10 zapovijedi šampionske Rijeke, abedecu prvaka te sažetak na engleskom i talijanskom jeziku, je 100 kuna, dok će cijena za članove HNK Rijeka iznositi 70 kuna.

Fotomonografiju je trenutno moguće kupiti u četiri studija Foto Kurti (Užarska 20, Fiumara 17, Maršala Tita Opatija 75 i na Zametu Trg riječkih olimpijaca 10). Članovi će popust moći ostvariti samo u studijima Foto Kurti.

Josip Krmpotić ugostio je Marinka Lazzaricha i Nikolu Kurtija:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.