Hrvatski radio

Radio Rijeka

13:15 / 27.02.2017.

Autor: Josip Krmpotić

Lista za Rijeku na lokalnim izborima sa sloganom #pravacrijeka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Lista za Rijeku na lokalne izbore izlazi sa sloganom #pravacrijeka. Kampanja će biti interaktivna, od građana očekuju povratne informacije, a temeljna točka programa zaustavljanje je iseljavanja mladih stvaranjem pozitivne atmosfere u gradu.

Vjerodostojno će, kažu, zagovarati interese svih građana. Otvoreni su prema nacionalnim, regionalnim i svim drugim identitetima, ali i borci za nultu toleranciju prema nepoštivanju ljudskih i manjinskih prava, govoru mržnje i svim oblicima nasilja, korupcije i kriminala.

Lista za Rijeku već je spremna za samostalni izlazak na loklane izbore, ali vrata suradnje otvorena su svima, rekao je predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić. Pojašnjava da njihov moto #pravacrijeka znači da je temelj programa zaustavljanje iseljavanja mladih te povratak onih koji su već odselili.

To će postići, kaže Švorinić, stvaranjem pozitivne atmosfere u gradu. Sve sugrađane poziva da se uključe u kampanju, koja će biti interaktivna i usmjerena prema digitalnim medijima - žele povratne informacije što u Rijeci treba mijenjati. Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.