Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Ljeto na Platku - Summer sport games", rekreacija u prirodi za kraj ljeta

07.09.2019.

11:26

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto ilustracija: Omnes

Foto ilustracija: Omnes

Foto: - / -

Na Platku se sutra programom "Ljeto na Platku - Summer sport games" obilježava završetak ljetne sezone tradicionalnim druženjem zaljubljenika u prirodu i zdrav život. Program se odvija u suradnji s HOO, a povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana.

U organizaciji Saveza sportske rekreacije "Sport za sve" Primorsko–goranske županije i uz suorganizaciju Kluba za sportsku rekreaciju "Gorovo", zainteresiranima se nude brojni programi: nordijsko hodanje i pješačenje, obiteljska biciklijada, boćanje, rukomet, mali nogomet, crossmington, streličarstvo te vježbanje u kojem valja posebno napomenuti vježbanje s poznatim Marijom Mlinarićem.

Uz navedene programe tu su i dodatni sadržaji: jahanje konja, šetnja pasa iz azila, smoothie bike, zdravi kutak, Decathlon zona kao i Retro party uz voditelja i DJ-a Šajetu. Okupljanje i prijave su od 9 sati ispred Velikog doma Platak, a u slučaju kiše dio programa će se održati u prostorima doma.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.