Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ljeto u Delnicama - u kolovozu za svakog ponešto

30.07.2021.

17:07

Autor: Nenad Lučić

Najavljen kolovoz u Delnicama (Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka)

Najavljen kolovoz u Delnicama (Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Delnice će u subotu 31. srpnja dobiti prvi blues festival u gradskom Parku kralja Tomislava, no taj će večernji glazbeni događaj biti tek prva u nizu raznovrsnih manifestacija koje će se u najvećoj sredini Gorskog kotara odvijati tijekom kolovoza.

Programom je obuhvaćeno desetak događaja, a pri njihovom osmišljavanju nastojalo se da one budu organizirane na što većem broju lokacija, istaknuli su na predstavljanju delničkog ljeta predstavnici Grada i turizma.

Naglašavajući da se pri organizaciji manifestacija vodilo računa o još uvijek aktualnoj epidemiološkoj situaciji i izbjegavanju većih okupljanja, gradonačelnica Katarina Mihelčić onima koji tijekom kolovoza odluče doći u Delnice poručuje da su pripremili za svakog ponešto.

Znači, nekoliko kazališnih i kino predstava, glazbeno-koncertnih poslastica te sportskih događaja očekuje posjetitelje i sudionike.

"Naravno, još uvijek smo svjesni okolnosti koje su vezane uz epidemiološku situaciju, pa smo se opredijelili za tzv. light varijantu programa, jer situacija se mijenja iz tjedna u tjedan i teško je planirati veće događaje", istaknula je Mihelčić u izjavi. Poslušajte:

Ljeto u Delnicama, pripremio Nenad Lučić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.