Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lopovi u akciji - nema što ne kradu!

19.08.2013.

10:46

Autor: Josip Krmpotić / Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Razbojnici ne miruju i ne biraju. Krade se s mora, s krovova, iz crkava, provaljuje se u zlatarnice, a zadnja krađa zabilježena je noćas na benzinskoj pumpi u Kraljevici.

Malo poslije ponoći u prostorije benzinske pumpe u Kraljevici ušao je razbojnik i uz prijetnju oružjem od radnika otuđio novac. Crikvenička policija zaprimila je prijavu 50-godišnjeg državljanina Velike Britanije kojem je otuđen skuter privezan za bovu udaljenu dvadesetak metara od obale u Crikvenici. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

S krova bivšeg odmarališta u Velom Lošinju lopovi su otuđili gromobransku instalaciju, a unutar objekta su oštetili umivaonike, kalijeve peći i pregradne zidove. S crkve na Šetalištu Joakima Rakovca na Trsatu ukradeno je nekoliko kvadratnih metara bakrenoga pokrova krovne konstrukcije i oluci.

Najveću štetu pretrpio je vlasnik zlatarnice u Novom Vinodolskom iz koje je ukraden razni nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.