Hrvatski radio

Radio Rijeka

Loša godina za ACI

23.12.2013.

17:10

Autor: Eduard Kišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Najveći lanac nautičkih luka na Mediteranu ovu će godinu završiti s negativnim poslovnim rezultatima i 22 posto manjom realizacijom od lanjske, ali i s nadom i planovima za bolju 2014.

ACI je u deset ovogodišnjih mjeseci ostvario bruto financijski rezultat od 30 milijuna i 700 tisuća kuna, što je 22 posto manje od realizacije u istom razdoblju lani, rekla je direktorica ACI-ja Doris Peručić.

U 2014. Zaključit će se plan investicija od 100 milijuna kuna. Izgradit će se marina Slano, proširiti marina u Dubrovniku, izmijeniti pontoni u marinama Cres i Skradin te pripremiti dokumentacija za preuređenje i proširenje ACI marine Opatija u Ičićima.

Na predblagdanskom druženju s novinarima doznajemo da su ove godine u ACI-ju odlučili novcem namijenjenim slanju blagdanskih čestitki nabaviti tehnička pomagala i za Dječji dom Ivana  Brlić Mažuranić u Lovranu te za dječje domove u Puli, Splitu i Dubrovniku. Javlja Edi Kišić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.