Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lošinjska Alhambra proglašena najboljim europskim hotelom za sastanke

24.01.2019.

16:01

Autor: T. Petrović Čemeljić

Boutique Hotel Alhambra (Foto: Jadranka hoteli)

Boutique Hotel Alhambra (Foto: Jadranka hoteli)

Foto: - / -

Boutique Hotel Alhambra u Malom Lošinju dobitnik je nagrade Meeting Star u kategoriji najboljih hotela za sastanke, što se već devet godina dodjeljuje na slovenskoj Conventi, najvažnijem poslovnom događaju kongresne industrije u ovom dijelu Europe. Dobio je ocjenu 4,93 od maksimalne 5-ice.

Ovogodišnje izdanje Convente, u sklopu koje je dodijeljena nagrada Meetings Star, održano je 23. i 24. siječnja. Kongres se tradicionalno bavio temama organizacije poslovnih sastanaka, kongresa i putovanja. Jedanaesto izdanje Convente okupilo je izlagače iz 15 i kupce iz 44 zemlje, a tijekom sajma je održano čak tri tisuće poslovnih sastanaka.

Usluge svih hotela u konkurenciji ocjenjivali su tajni gosti prisutni na kongresima. "Činjenica da smo se našli u konkurenciji s drugim europskim hotelima za nas predstavlja potvrdu prepoznatljivosti kvalitete u kongresnom turizmu na međunarodnoj razini", istaknuo je direktor Jadranka hotela Rikardo Hesky.

Boutique Hotel Alhambra dio je hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, a njegovi gosti mogu uživati u luksuznih 36 soba i 15 apartmana. Hotel nosi visokih pet zvjezdica i jedan je od svega dva hrvatska člana američke mreže Virtuoso i jedan od pet hrvatskih predstavnika zajednice Traveller Made. Član je grupacije Small Luxury Hotels of the World, a zahvaljujući visokim ocjenama i recenzijama gostiju, ima TripAdvisorov certifikat izvrsnosti.

Elegantne kongresne dvorane hotela, nazvane Stella Maris 1 i 2, zadovoljavaju visoke suvremene poslovne standarde - osim udobnosti i suvremenog dizajna, opremljene su najmodernijim sustavima rasvjete i konferencijske opreme te brzim bežičnim internetom.

Galerija
Boutique Hotel Alhambra (Foto: Jadranka hoteli), Foto: -/-
Boutique Hotel Alhambra (Foto: Jadranka hoteli), Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.