Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lošinjski hoteli i ove godine dobili TripAdvisorove certifikate

24.06.2017.

14:58

Autor: Hina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

TripAdvisor, najveći svjetski turistički portal za planiranje putovanja i rezervaciju smještaja, i ove je godine dodijelio priznanje hotelima brenda "Lošinj Hotels & Villas" Grupe Jadranka, pod kojim djeluje šest hotela i restorana te vile i apartmani kapaciteta više od 3500 gostiju.

TripAdvisorov certfikat ove je godine ponovno dodijeljen i Wellness Hotelu Aurora, nakon što je bio nositelj certifikata četiri godine zaredom od 2012. do 2015. Zbog visokokvalitetne usluge prema recenzijama gostiju, među dobitnicima certifikata izvrsnosti za 2017. našli su se i hotel BellevueBoutique Hotel Alhambra te restoran Lanterna Grill. Certifikat izvrsnosti od 2013. nose Vitality Hotel Punta i Family Hotel Vespera.

TripAdvisor svoj certifikat izvrsnosti dodjeljuje turističkim objektima koji u razdoblju od najmanje godinu dana postižu izvrsne recenzije putnika. Osim što putnicima omogućuje planiranje i rezervaciju putovanja, TripAdvisor, koji djeluje na 48 tržišta, nudi savjete i raznovrstan izbor turističkih objekata. Pokriva 6,5 milijuna turističkih smještajnih kapaciteta, restorana i atrakcija s 340 milijuna posjetitelja mjesečno te 350 milijuna recenzija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.