Hrvatski radio

Radio Rijeka

Lovranski vijećnik Nenad Sinčić prijavio načelnika zbog prijetećih poruka

27.01.2016.

17:13

Autor: Jelena Butković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Proračun Lovrana nije transparentan, kao ni okolnosti prodaje restorana Kvarner jer gradonačelnik provodi svoju, a ne općinsku politiku, ustvrdio je vijećnik PGS-a Nenad Sinčić na današnjoj konferenciji na novinare.

Dodaje kako je od načelnika, zbog toga jer je uputio kritike na njegov rad, dobio poruke i mailove prijetećeg sadržaja što je prijavio policiji. Stoga lovranski PGS izlazi iz koalicije s Akcijom mladih i Liburnijskom strankom te Sinčić nastavlja djelovati kao samostalni vijećnik.

Predsjednik matuljskog PGS-a Mladen Prenc rekao je kako su Matulji općina s više od deset tisuća stanovnika i da čim prije treba raspisati izbore na koje PGS izlazi u koaliciji s IDS-om. "Ono što bih htio naglasiti, to je da apeliramo, mi iz naše koalicije, da Vlada čim prije raspiše izbore. O nekim velikim projektima, kao što su gradnja multimedijalnog centra i uređenje središta Matulja, ne može odlučivati povjerenik nego općinsko vijeće", istaknuo je Prenc. Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.