Hrvatski radio

Radio Rijeka

Maloljetna putnica podlegla ozljedama

16.10.2013.

12:37

Autor: L. Domijan Fišter / T. Petrović Čemeljić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dvije su osobe teže ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se kasno sinoć dogodila na riječkoj zaobilaznici, prije tunela Škurinje 2 u smjeru istoka. Maloljetna putnica noćas je preminula u bolnici.

Vozilom marke Rover upravljao je 23-godišnji mladić bez položenog vozačkog ispita, krećući se iz smjera Diračja prema Škurinjama. Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, izgubio je kontrolu nad vozilom, sletio izvan kolnika, udario u betonski rubnjak otoka i potporni zid trafo-stanice. 

Nakon toga vozilom  je prešao na površinu izvan desne strane kolnika, udario u stupove i prometni znak te se zaustavio na lijevoj strani kolnika. Zbog zadobivenih ozljeda na Hitni trakt KBC-a Sušak prevezeni su 23-godišnjak koji je upravljao vozilom i  šesnaestogodišnja putnica iz vozila. Nažalost, putnica je  noćas  preminula u bolnici, dok su mladiću konstatirane teške tjelesne ozljede.

Promet je od 22:40 do 1:43 sati zbog očevida bio u prekidu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.