Hrvatski radio

Radio Rijeka

Marina Punat - nabolja hrvatska marina

17.09.2017.

12:03

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Marina Punat na otoku Krku najbolja je hrvatska marina prema ocjenama gostiju te je osvojila prvo mjesto - "Zlatno sidro Jutarnjeg lista 2017". Nagradu je, u Malom Lošinju, uručio ministar turizma Gari Cappelli. Daniel Gospić je proglašen pobjednikom 31. Euro-afričkog prvenstva u podvodnom ribolovu.

Nautička patrola Jutarnjeg lista ovog je ljeta obišla 32 marine od Umaga do Dubrovnika s ukupno 11.500 vezova.

Marina Punat na otoku Krku najbolja je hrvatska marina prema ocjenama gostiju te je osvojila prvo mjesto Zlatnog sidra 2017. ACI marina Slano osvojila je drugo mjesto, a Olive island marina na otoku Ugljanu treće mjesto.

Posebno priznanje "Moja najdraža marina" prema ocjeni nautičara pripala je ACI marini Cres. Posebno priznanje za izniman doprinos razvoju hrvatskog nautičkog turizma te svesrdnu pomoć i podršku organizaciji Nautičke patrole Jutarnjeg lista 2017. dodijeljeno je Adriatic Croatia International Club d.d. – ACI.

Istoga dana, u Malom Lošinju, ministar Gari Cappelli sudjelovao je na procesu vaganja i svečanosti zatvaranja i proglašenja pobjednika 31. Euro-afričkog prvenstva u podvodnom ribolovu u organizaciji sportsko ribolovnog društva Udica, Grada Mali Lošinj, TZ Mali Lošinj i Jadranka Grupe.

U akvatoriju otoka Lošinja na natjecanju je sudjelovalo više od 120 podvodnih ribolovaca i posjetitelja iz 19 različitih zemalja Europe i Afrike. Prvo mjesto osvojio je Hrvat Daniel Gospić, dok su ekipni pobjednici Španjolci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.