Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mariškom zaplovite Rijeka-Opatija i panoramski pred Rijekom

31.07.2015.

13:54

Autor: Jelena Butković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od Rijeke do Opatije u kolovozu će se moći i morskim putem. Motorni brod Mariška kretat će ponedjeljkom, srijedom i petkom s Gata Karoline riječke prema Opatiji u 10 sati i vraćati se u 17. Od 18 do 20 sati turisti i domaći moći će uživati i u panoramskom pogledu na riječki akvatorij. Polazak iz Rijeke za Opatiju za putnike koji su kupili kartu i došli iz Opatije je u 20:30.

Novu ponudu osmislila je Turistička zajednica Grada Rijeke u suradnji s gradovima Rijekom i Opatijom. Projekt je osmišljen da bi se unaprijedila turistička ponuda, kaže vlasnik agencije Pam Tours i broda Mariška Milan Paulović. Brod je dužine 13 metara i može primiti četrdeset putnika. 

Karta Rijeka-Opatija u jednom smjeru stoji 59 kuna, a povratna 89 kuna. Za panoramsko razgledavanje treba izdvojiti 109 kuna. Djeca do dvanaest godina plaćaju pola cijene, a ona do šest godina na izlet će besplatno. U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice. Karte se mogu kupiti svakodnevno od 8 do 22 sata na štandu ispred Turističkog informativnog centra na Korzu.

Poslušajte što smo zabilježili na promotivnoj vožnji:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.