Hrvatski radio

Radio Rijeka

Martina Tišljar: Na cijelom životnom putu pomažu mi anđeli

14.05.2016.

15:22

Autor: Iva Pavletić Crnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vanjskim vidom vidi jaku svjetlost, poput najsjajnijih zvijezda, a unutarnjim vidi - anđele. Martina Tišljar ima posebno iskustvo komunikacije s anđelima i o tome organizira radionice za sve zainteresirane. O svojim iskustvima govorila je u programu Radio Rijeke.

Martina Tišljar, energična i simpatična mlada dama, zaista je posebna. Druži se s posebnim prijateljima - anđelima. "Razgovaram s anđelima, prihvaćam stvarnost u svoj svojoj pojavnosti i svakodnevno činim nešto da budem bolja, da više volim sebe i svijet oko sebe. Ulažem puno u svoj osobni rast, a cijelim putem pomažu mi anđeli", kaže Martina.

Anđeli joj se javljaju svakodnevno u raznim situacijama, međutim prvo njihovo oglašavanje nije bilo nimalo ugodno.
"Prestrašila sam se u trenutku kada se ispred mene stvorio predivni veliki anđeo. No, ubrzo sam se našla u jednom posebnom stanju, stanju blaženstva, mira i ugode", kaže Martina. S anđelima komunicira meditacijom, pisanjm, slikanjem…

"Dopuštam im da me 'koriste', posebno u radu s ljudima i kada vodim meditacije. Tada im se u potpunosti predajem. Vidim ih jasno svojim unutarnjim vidom, a vanjskim vidim svjetlost koja se ponekad prelijeva ili bliješti poput najsjajnije zvijezde. Dva sam anđela jasno vidjela vanjskim vidom, bili su to arhanđeli Mihael i Gabrijel. Pojavili su se u snažnoj svjetlosti i ti su prizori i danas jasni i živi u mom sjećanju", ispričala je Martina.

Diljem Hrvatske poznata je i po radionicama koje organizira pod nazivom Druženje s anđelimaPoslušajte o čemu je sve Martina Tišljar govorila u gostima kod naše Ive Pavletić Crnić u Klasi optimist:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.