Hrvatski radio

Radio Rijeka

16:23 / 27.06.2018.

Autor: Matea Krmpotić

Mjuzikl Mamma Mia! rasprodan; u prodaji dodatne ulaznice!

Foto: Festival Opatija

Foto: Festival Opatija

Foto: - / -

Ulaznice za mjuzikl Mamma Mia! koji će se u četvrtak, 28. lipnja 2018. održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji su rasprodane! U prodaji su ulaznice za dodatna mjesta, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija i online sustava Mojekarte.hr.

Organizator događanja Festival Opatija pustio je u prodaju ulaznice za dodatna mjesta u gledalištu, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija i online sustava Mojekarte.hr.

Benny Andersson i Björn Ulvaeus, bivši članovi grupe ABBA, zaslužni su za veliki uspjeh mjuzikla i same glazbe. Originalni scenarij potpisuje Catherine Johnson, britanska dramaturginja koja je zaslužna i za scenarij filma Mamma Mia!

Podsjetimo, mjuzikl Mamma Mia! donosi velike hitove planetarno popularne pop-grupe ABBA, koje uz ansambl Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija izvode odabrana glazbena imena, a pod redateljskom palicom Igora Barberića i orkestrom kojim ravna Dinko Appelt.

Radnja filma i mjuzikla podudaraju se - kćer uoči vlastitoga vjenčanja započinje potragu o identitetu svog oca, a to ju dovodi do tri muškarca iz majčine prošlosti.

Foto: Festival Opatija

Foto: Festival Opatija

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.