Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mlada riječka poduzetnica: Zdrava okolina je najuspješnija okolina

17.09.2019.

12:07

Autor: Bojana Guberac

Paola Vukelić (Foto: Bojana Guberac)

Paola Vukelić (Foto: Bojana Guberac)

Foto: - / -

28-godišnja Paola Vukelić mlada je riječka trostruka poduzetnica. Naime, njezina firma Trinity spaja njezine tri ljubavi i vještine koje je s godinama stekla i usavršavala, a njezina poduzetnička priča vuče korijene od prvog treninga plesa na koji ju je odvela mama.

"Trinity predstavlja tri elementa kojima se firma bavi. S jedne strane imamo plesni i fitnes studio, zatim evente i treće su vjenčanja (za sada haha). Imamo dakle Trinity&co. I Trinity Events/Weddings. Ideja mi je bila stvoriti "zajednicu" koja zajednički uči i stvara, surađuje, motivira jer jedno bez drugog ne može funkcionirati, a ovaj "&co." je na kraju krajeva srž cijele priče – ljudi", objašnjava nam mlada poduzetnica.

"Ples je taj koji me uistinu formirao kao osobu, kako privatno tako i poslovno. Od brojnih putovanja, edukacija, nastupa i angažmana čovjek može puno naučiti. Neprekidno savladavanje vlastitih strahova, konkurencija, trendovi, profesionalizam.. tek su dio onoga što je mene moja plesna karijera naučila", kaže Paola.

Paralelno uz školovanje je i radila, vodila treninge i bila u ulozi pratećih plesača na koncertima i u spotovima. No kako se bližio upis na fakultet, jedino što je znala jest da želi taj ples zauvijek zadržati pokraj sebe.

Upisala je studij u Iki, smjer organizacija događaja. "Kombinacija poslova i školovanja nastavila se sve do diplomske godine studija, gdje sam odlučila ići posljednju godinu kao izvanredni student kako bih se mogla zaposliti nekamo i steći iskustvo u poslovnom svijetu. Sudbina se poigrala i smjestila me u odličan ured s najboljim mentorima gdje sam provela godinu dana na stručnom osposobljavanju. Volim se našaliti da je to bilo sve samo ne osposobljavanje jer sam radila sve i od samog početka dobila velike odgovornosti u svoje ruke tako da sam se trudila nogama i rukama dokazati, naučiti, pratiti i steći najviše što mogu", govori Paola.

Iste godine je, nakon dugo godina vođenja po drugim studijima, odlučila - doslovce preko noći - otvoriti svoj studio. I tako je nastao Trinity&co., plesni i fitnes studio.

"Sve nakon te odluke je počelo dolaziti jednim logičnim slijedom, ne uvijek na najlakši način, ali bitno da se kotač okreće i da ide u željenom smjeru", optimistično će Paola jer je optimizam vodilja njezinog privatnog i poslovnog svijeta. Poslušajte razgovor koji je s Paolom vodila Bojana Guberac:

Paola Vukelić: U poslu spajam svoje tri ljubavi, pripremila Bojana Guberac

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.