Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mlade riječke poduzetnice pomažu ženama žrtvama nasilja

18.12.2021.

15:05

Autor: Iva Črnjar Ivančan

Željka Vukas i Kristina Milivojević

Željka Vukas i Kristina Milivojević

Foto: Iva Črjnar Ivančan / Radio Rijeka

U emisiji Klasa optimist gostovala je Željka Vukas, mlada poduzetnica koja je zajedno sa svojom partnericom Kristinom Milivojević prije samo 3 mjeseca pokrenula vlastiti posao. Pokrenule su zapravo vlastiti brend koji se bavi kreiranjem i proizvodnjom odjeće za žene, djecu i muškarce te radne odjeće.

"Partnerica Kristina i ja došle smo na ideju organizacije događaja kako bismo okupile uspješne žene poduzetnice, a zamišljen je kao međusobna podrška i kohabitacija nas riječkih poduzetnica i to sve s humanitarnim karakterom. Naime, svaki poduzetnik sudjelovat će u tomboli, a sva prikupljena sredstva dat ćemo udruzi SOS Rijeka za zlostavljane žene"

Željka Vukas

U ovim izazovnim vremenima početi od nule samo po sebi je hrabro, no već na samom početku mlade su Riječanke polučile veliki uspjeh, stoga su odlučile pokrenuti i humanitarni događaj pomoću kojega žele pomoći drugim ženama kojima je pomoć potrebna.


Poslušajte razgovor:


Željka Vukas

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.