Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Moje mjesto pod suncem" zasjalo na 380 m2 Pećinama

12.03.2022.

11:39

Autor: Vedrana Lisica Pavlović

Damir Urban na otvorenju "Mojeg mjesta pod suncem"

Damir Urban na otvorenju "Mojeg mjesta pod suncem"

Foto: Nel Pavletic / Pixsell

Nakon dvije godine koliko je trajala donatorska kampanja "Moje mjesto pod suncem" svečanim otvorenjem prostora u ulici Janka Polića Kamova Rijeka je postala bogatija za novi rasadnik dobrih dječjih iskustava, druženja i znanja.

Podsjetimo, udruga Centar za kulturu dijaloga kroz svoj program "Moje mjesto pod suncem" djeci iz obitelji nižeg socio-ekonomskog statusa omogućava brojne radionice i vannastavne aktivnosti koje oni inače ne bi mogli pohađati zbog financijskih uvjeta u kojima odrastaju. Zbog velikih potreba udruga je tražila novi, veći prostor, te ga u konačnici, od Sveučilišta u Rijeci dobila na korištenje. Dok je kroz nacionalnu donatorsku akciju skupljeno milijun i pol kuna, ostatak iznosa do 2.173.234, 62 kn stigao je od izdašnih donacija sponzora.


Na otvorenju novog prostora bila je Vedrana Lisica Pavlović, a njezin razgovor s voditeljicom programa "Moje mjesto pod suncem", Sandrom Grozdanov, poslušajte ovdje:

Sandra Grozdanov

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.