Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na obedu: Ema i Danijela Gračan, prelijepe kraljice Hrvatske i svijeta

09.12.2018.

15:53

Autor: Radio Rijeka

Ema Gračan, Mario Lipovšek Battifiaca i Danijela Gračan (Foto: Tajana Petrović Čemeljić / HRT - Radio Rijeka)

Ema Gračan, Mario Lipovšek Battifiaca i Danijela Gračan (Foto: Tajana Petrović Čemeljić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Jabuka ne pada daleko od stabla, izreka je koja svakako vrijedi za novu nositeljicu laskave titule Kraljice Hrvatske, mladu Lovranku Emu Gračan, prelijepu kći prekrasne majke Danijele, nekadašnje Kraljice svijeta. Obje su danas gostovale na našem obedu!

Blaženi među ženama, i to kraljicama ljepote, bio je danas Mario Lipovšek Battifiaca, u "sendviču" između svoje nekadašnje školske kolegice Danijele Mihalić, danas Gračan, majke triju kćeri, od kojih je srednja, 18-godišnja Ema, krenula majčinim stopama i osvaja natjecanja ljepote. Tako je ljetos postala Kraljica Jadrana, a prije nekoliko dana i Kraljica Hrvatske.

Njezina majka Danijela Gračan svjetsko je priznanje za svoju ljepotu, kao jedina Kraljica svijeta s ovih prostora, dobila 1990. godine, a u međuvremenu je doktorirala ekonomiju i redovna je profesorica te predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. U braku je s bivšim nogometašem i sadašnjim trenerom mlade hrvatske reprezentacije Nenadom Gračanom, a imaju tri kćeri: Lauru, Emu i Almu

Poslušajte kako je protekao nedjeljni ručak na nikad ljepšim valovima našeg radija:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.