Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na Riječkim stepenicama večeras 15 modnih revija

28.08.2015.

10:30

Autor: Ivan Dorian Molnar, Biserka Belić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Popularna modna manifestacija "Riječke stepenice" održat će se večeras deveti put na kamenim stubama pokraj riječkog hotela Bonavia.

Ovaj modni projekt postao je turistička atrakcija grada Rijeke i prepoznatljiv brend na Kvarneru. Nove kolekcije elegantnih večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstavit će dizajneri iz cijele Hrvatske.

Direktorica projekta Ivana Delač Đolo za večeras najavljuje 15 modnih revija na kojima će se predstaviti Vesna Sposa, Biba vjenčanice i večernje haljineBoutique RivalHero4HeroesFestamoKatarina Mamić design, salon MarieIvana Jurić designEni SurijanMartina KuzlićShowroom Antonela. Svoja odijela pokazat će Lurex i Gallotti.

Ove godine priliku dobivaju i mladi: učenici Trgovačke i tekstilne škole predstavit će se s dvije mini-kolekcije. Riječke stepenice počinju večeras u 20:30, a ulaz za sve posjetitelje revije je besplatan. Reviju najavljuje Ivana Delač Đolo:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.