Hrvatski radio

Radio Rijeka

Na Rijeka Boat Showu od 30. rujna do 2. listopada oko 80 izlagača

21.09.2022.

16:06

Autor: Hina

Rijeka Boat Show

Rijeka Boat Show

Foto: Nel Pavletić / PIXSELL

Riječki nautički sajam Rijeka Boat Show, na kojem se očekuje oko 80 domaćih i inozemnih izlagača plovila i nautičke opreme, održat će se od 30. rujna do 2. listopada na Gatu Karoline Riječke u riječkoj luci.

Kako najavljuju organizatori, na sajmu će pod sloganom "Luka je grad, grad je luka" posjetiteljima biti predstavljeni nautički brandovi, plovila hrvatske male brodogradnje i razna oprema. I ove godine očekuje se maksimalna popunjenost izlagačkih kapaciteta na kopnu i u moru.


U tri sajamska dana očekuje se više od 10.000 posjetitelja koji će, osim razgledati, izložena plovila i opremu moći i isprobati.


Organizatori najavljuju da će na sajmu biti izloženo puno luksuznih plovila, ističući da je potvrđeno izlaganje najveće serijski proizvedene motorne jahte u Hrvatskoj - plovila Monachus 70 Fly, proizvođača Vinete iz Splita. Plovilo je svjetsku premijeru imalo na nautičkom sajmu u Veneciji u svibnju ove godine, a hrvatsko premijerno predstavljanje bit će na Rijeka Boat Showu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.