Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nađi poslodavca - virtualni sajam poslova na Tehničkom fakultetu u Rijeci

29.10.2020.

10:56

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Tehnički fakultet u Rijeci

Foto: Tehnički fakultet u Rijeci

Foto: - / -

Sajam poslova na Tehničkom fakultetu ove godine preseljen je u virtualni prostor. Od ponedjeljka 2. do petka 6. studenog moći ćete vidjeti što nudi dvadesetak poslodavaca iz regije, svi u STEM području.

Nakon četiri uspješna sajma poslova, na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci odlučili su nastaviti niz usprkos epidemiji koronavirusa jer drže važnim omogućiti studentima kontakt s tržištem rada.

Više o JOB.FAIR platformi možete dozati OVDJE.

Vlastitim snagama, na jedinstven i inovativan način, osmislili su internetsku komunikacijsku platformu koja će, tijekom cijeloga idućega tjedna, studentima, potencijalnim studentima i svim zainteresiranima nuditi šetnju Tehničkim fakultetom, odnosno posjet virtualnim štandovima dvadesetak tvrtki koje su prijavile sudjelovanje. 

Na virtualnom štandu posjetitelj će moći, iz prve ruke, dobiti sve relevantne informacije o mogućim poslodavcima, odnosono mogućnostima zapošljavanja nakon studija. Komunikacija je dvosmjerna jer poslodavci mogu rano upoznati i regrutirati buduće zaposlenike.

O iskoraku Tehničkog fakulteta u primjeni digitalnih medija u komunikaciji sa sadašnjim i budućim studentima govori pomoćnik dekana Marino Brčić, poslušajte:

Iskorak u primjeni digitalnih medija, pripremila Tatjana Sandalj

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.