Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nagrade za hotel Forza i kamp Mali u Baški

06.11.2015.

10:36

Autor: Jelena Butković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dva turistička objekta u Baški dobitnici su vrijednih nagrada. Tako je obiteljski hotel Forza dobitnik godišnje nagrade "Simply the Best" u kategoriji "Inovativni projekt u turizmu - smještajni objekt".

Nagradu su mu dodijelili Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis "Way to Croatia", a primio ju je za kreativan razvoj turističkih proizvoda, te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude u 2014/2015. godini.

Drugo vrijedno priznanje dobio je Kamp Mali, koji se nalazi u blizini bašćanske plaže i našao se na drugom mjestu među više od dvjesto najboljih kampova u Sloveniji i Hrvatskoj po izboru web portala Avtokamp Slovenija. U izboru "Naj Kamp Adria 2015." sudjelovalo je 56 slovenskih kampova i 154 iz Hrvatske, koji su ovisno o veličini i mjestu grupirani u devet kategorija. Kamp Mali postao je viceprvak u kategoriji "Mali kampovi - Kvarnerski zaljev".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.