Hrvatski radio

Radio Rijeka

Najavljena 17. sjednica Županijske skupštine

22.05.2023.

12:55

Autor: Olivera Vinković

potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Jakšić, zamjenik župana Vojko Braut i pročelnica Odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić

potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Jakšić, zamjenik župana Vojko Braut i pročelnica Odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić

Foto: Olivera Vinković / Radio Rijeka

Danas, ponedjeljak, 22.svibnja, u sjedištu Primorsko-goranske županije potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Jakšić i zamjenik župana Vojko Braut sa suradnicima održali su redovitu tjednu konferenciju za novinare na kojoj je bilo riječi o dnevnom redu predstojeće 17. sjednice Županijske skupštine, prijedlogu odluke o dodjeli novčanih sredstava za unapređivanje kvalitete kulturnog stvaralaštva, osnivanju projektnog tima za provedbu projekta "Unije-samoodrživi otok" kao i drugim aktualnostima.

U četvrtak 25.svibnja na redu je 17. sjednica župnaijske skupštine s 20 točaka dnevnog reda.


Potpredsjednik župnaijske skupštine Ivan Jakšić:Najava županijske skupštine

Tim za provedbu projekta "Unije - samoodrživi otok" u kojemu su predstavnici Županije Primorsko-goranske, Grada Malog Lošinja, Unija te Biskupije Krk i Jadrolinije i dalje će nastaviti u provedbi toga projekta.


Na današnjem kolegiju zamjenik župana Vojko Braut naglasio je što sve do sada učinjeno:


Najava projekta "Unije - samoodrživi otok"

I ove je godine Županija Primorsko - goranska donijela odluku o dodjeli nagrada za unaprijeđivanje kvalitite kulturnog stvaralaštva za prošlu godinu u ukupnom iznosu od 28 400 eura. 


Pročelnica Odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić:

Sonja Šišić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.