Hrvatski radio

Radio Rijeka

NajBodulka vjeruje da je dobro činiti dobro!

06.01.2018.

18:00

Autor: Tatjana Sandalj

Svjetlana Vrkljan Radovčić (Foto: Marko Paripović / HRT - Radio Rijeka)

Svjetlana Vrkljan Radovčić (Foto: Marko Paripović / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Stanovnici otoka Krka ove su godine za najBodula izabrali najBodulku Svjetlanu Vrkljan Radovčić iz Salatići. Izbor najosobe otoka Krčani su organizirali sedmi put, a priznanje je dobitnica primila na svečanosti što je održana na blagdan Sveta tri kralja.

Svjetlana Vrkljan Radovčić (37) iz Salatići titulu najBodulke ponijela je dobivši 401 glas u izboru što ga organizira portal otok-krk.org

Rođena je 16. svibnja 1980. u Schaffhausenu (Švicarska). U Rijeci je završila Ekonomsku školu, radila u struci nekoliko godina, ali je ljubav prema pokretu uskoro pretvorila u profesiju i postala licencirani instruktor joge i pilatesa. Na Krk je doselila 2011. godine i pokrenula niz radionica po cijelom otoku.

Sa suprugom Nikolom Radovčićem ponovo je otvorila Fitness centar Koralj u Krku, u Bašku dovela indijskog veleposlanika Sandeepa Kumara na obilježavanje Međunarodnog dana joge. Pozvana je na Svjetsku joga konferenciju gdje će, uz njezino ime, i Krk biti spomenut između ostalih velikih svjetskih gradova.

Uz to nastavila je s humanitarnim djelovanjem, a posebno je senzibilizirana za probleme najmlađih. Primjerice, okupila je Teov tim da bi organizirali pomoć za liječenje Tea Jelenovića i organizirali su brojna događanja kojima su ujedinili cijeli otok u plemenitoj akciji. Nedavno je pokrenula novu akciju, ovoga puta za pomoć u liječenju Gabriela Mancea iz Šila koji boluje od rijetkog Prader Willi sindroma.

Poslušajte o čemu je najBodulka govorila gostujući u programu HRT Radio Rijeke:

Domaćin i gošća nad riječkim Korzom (Foto: Marko Paripović / HRT - Radio Rijeka)

Domaćin i gošća nad riječkim Korzom (Foto: Marko Paripović / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.