Hrvatski radio

Radio Rijeka

Najveća konferencija zdravstvenog turizma u regiji!

11.11.2020.

13:08

Autor: HRT - Radio Rijeka

Prof. Ivan Đikić (Foto: CIHT )

Prof. Ivan Đikić (Foto: CIHT )

Foto: - / -

Crikvenica International Health Tourism konferencija održat će se osmi put zaredom, i to 12. i 13. studenog u potpuno novom izdanju s početkom u 10 sati. Po prvi puta u virtualnom obliku, ova konferencija okupit će svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja.

Eminentni hrvatski znanstvenik, prof. Ivan Đikić, jedan je od glavnih predavača ovogodišnje CIHT konferencije. Upravo prof. Đikić izrazito upozorava na opasnosti koje nam donosi pandemija koronavirusa pa će na otvorenju konferencije održati predavanje na temu terapijskih pristupa protiv COVID-19 i iznijeti najnovija saznanja na tome području.

Također, u cilju predstavljanja svjetskih trendova i europskih iskustava u zdravstvenom turizmu, njegovih marketinških mogućnosti te prezentiranja dostignuća Hrvatske i najboljih primjera iz prakse, ova dvodnevna konferencija ugostit će najpoznatije svjetske i domaće stručnjake iz područja zdravstva, turizma i marketinga.

Neki od predavača na ovoj prestižnoj listi su Leila Krešić-Jurić, Kristina Laco, Keith Pollard, Csilla Mezösi, Irving Stackpole, Laszlo Puczko, Elizabeth Ziemba, Jeana Havidich, Michaela Kehrer, Ilan Geva te Velimir Srića i Miroslav Varga. Navedeni stručnjaci od velikog su značaja, ne samo za Primorsko-goransku županiju, već i za cijelu Republiku Hrvatsku.

Riječ je o stručnjacima koji sudjeluju kao predavači na brojnim eminentnim svjetskim zdravstveno-turističkim konferencijama te surađuju s najvećim tvrtkama iz navedenog područja djelovanja.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.