Hrvatski radio

Radio Rijeka

Napokon asfaltiranje Zajčeve ulice - preregulacija prometa u centru Rijeke

17.12.2016.

08:18

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tijekom vikenda, od subote u 14:00 do ponedjeljka 19. prosinca u 6:00, radi radova na asfaltiranju kolnika u punoj širini na dijelu državne ceste D8, Ulica Ivana Zajca u Rijeci biti će zatvorena za sav promet.

Promet će se odvijati obilaznim smjerom. Iz smjera zapada promet se usmjerava preko Manzonijeve ulice - Fiorello la Guardia - Pomerio - Žrtava fašizma i dalje prema istoku, odnosno iz smjera istoka ulicom Hinka Bačića (bivša cesta D-404) - Ribarska - Jelačićev trg - Scarpina - Adamićeva - Krešimirova i dalje prema zapadu.

Promet prema glavnoj gradskoj tržnici odvijati će se smjerom Trg Žabica - parkiralište Putnička obala - Riva boduli, a za izlazak iz zone tržnice koristiti će se obilazni smjer preko bivšeg okretnog mosta i Grobničke rive.

Projekt privremene regulacije prometa izradila je tvrtka Rijeka promet. S obzirom da se u užem središtu grada očekuju povećane gužve u prometu, mole se svi za strpljenje, da bez prijeke potrebe ne ulaze u zonu u kojoj se odvijaju radovi te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.