Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nastavlja se potraga za starijom ženom nestalom kod Kupjaka

22.08.2016.

11:58

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Već treći dan traje potraga za starijom osobom što je u subotu poslijepodne nestala u šumi kod Kupjaka. Uz pripadnike Hrvatske gorske službe spašavanja, nestalu ženu traže vatrogasci, policija i brojni građani. Sve koji imaju bilo kakvu informaciju mole da se jave.

Marija Vlahov ima plavu kosu i smeđe oči te naočale krem boje. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelo-krem majicu na patent, ispod koje je imala tamnozelenu majicu. U ruci je imala platnenu vrećicu. Na karti se vidi koje su područje dosad pretražili članovi HGSS-a.

Starija žena nestala je u subotu oko 13 sati dok je s prijateljima u šumi brala gljive. 72-godišnjoj Mariji Vlahov tada se gubi svaki trag. Odmah je pokrenuta potražna akcija koja je nastavljena i tijekom nedjelje. Sudjelovao je 14 članova HGSS-a iz Rijeke, 14 iz Delnica, četiri iz Karlovca i jedan iz Novske. Pomagala su im i tri potražna psa iz Rijeke i Novske. Teren je pretraživalo i 20 članova DVD-a Ravna Gora i Kupjak te brojni članovi obitelji i prijatelji.

I danas se pretražuje područje Kupjaka, blizu Delnica, Skrada i sela Rogi. Ekipama na terenu pridružili su se HGSS-ovci iz Zagreba i Ogulina te mještani. Nikakvi tragovi zasad nisu pronađeni. Uključeni u potragu mole za pomoć sve koji imaju neku informaciju ili se žele pridružiti u potrazi da se jave na 091/5933847.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.