Hrvatski radio

Radio Rijeka

''Ne dvoji - odvoji za Deana''

31.10.2013.

10:36

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

''Nada za Deana'' deseta je i najuspješnija humanitarna akcija Kriznog eko-stožera Marišćina u okviru programa ''Ne dvoji - odvoji''. Tijekom primopredaje donacije doznali smo da Deanu treba još pomoći.

Akcija Ne dvoji – odvoji za Deana, održana 7. rujna, bila je jedna od najuspješnijih i najposjećenijih humanitarnih akcija Udruge. Uz pomoć mještana Marčelja i Viškova te njihovih prijatelja prikupili su šest tona sirovina, a u suradnji s tvrtkom Metis, prihod su dali za pomoć obitelji Deana Doknića.

Obitelj treba značajna financijska sredstva za Deanovo liječenje i logopedski program. Uspjeli su mu pomoći stručnjaci iz Danske i Srbije, koji primjenjuju novu ABR metodu, koja daje nadu za lakše podnošenje brojnih zdravstvenih problema.

Svi koji žele financijski pomoći u liječenju Deana Doknića mogu to učiniti na adresu i račun: Obitelj Doknić, Vrtače 31, Marčelji, 51216 Viškovo, IBAN HR0624020063102072045, ERSTE BANK 3102072045, svrha uplate: Nada za Deana.

Posjetili smo obitelj Doknić u Marčeljima te upoznali osmogodišnjeg Deana čiji je svaki dan, otkako se rodio, jedna mala pobjeda nad bolešću. I ovaj put pokušali smo pomoći, rekao je Lei Domijan Fišter u ime Stožera Josip Begonja:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.