Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nezavisna lista Hrvoja Burića postala stranka pod nazivom Bura

10.10.2017.

15:48

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nezavisna lista Hrvoja Burića od 7. listopada je stranka koja se zove Bura, a ambicija im je da postanu i najjača stranka u Rijeci. Hrvoje Burić predsjednik je stranke, a tri potpredsjednika su: Boris Mijolović, Arsen Šebalj i Hrvoje Češarek.

Na prvoj stranačkoj konferenciji za novinare najavili su da 10. studenoga organiziraju prosvjed protiv poskupljenja cijene usluge zbrinjavanja otpada za što su odgovorni Komunalno društvo "Čistoća" i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, rekao je Hrvoje Burić.

Građane je pozvao na prosvjed na kojem će tražiti vraćanje cijene usluga zbrinjavanja otpada na staro, a ujedno poziva i one koji su nezadovoljni poslovanjem TD Energo da im se pridruže.

Podsjetio je na činjenicu da će Riječani ovog mjeseca dobiti duple račune za utrošak toplinske energije jer im uoči izbora računi za travanj nisu poslani. Tim je činom Energo prekršio Zakon o PDV-u, podsjetio je Hrvoje Burić.

Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.