Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nina Violić, glumica i odnedavno redateljica: "Uživam u četrdesetima!"

15.03.2021.

13:13

Autor: Alen Čemeljić

Nina Violić, glumica i odnedavno redateljica: "Uživam u četrdesetima!"

Nina Violić, glumica i odnedavno redateljica: "Uživam u četrdesetima!"

Foto: - / -

Četrdesete su mi hit, odlične godine, i nastojim uživati u njima još malo, rekla nam je naša sjajna glumica Nina Violić na putu prema Sljemenu, gdje je danas odlučila proslaviti svoj rođendan: "Idemo u prirodu. A da nema pandemije? Onda bi bio neki podrum!"

Nina Violić počela je i režirati. Radni naslov je bio "Kućna prašina", ali na kraju se, kaže, odlučila za naslov "Baci se na pod". "Film je gotov i držite nam fige da ga uspijemo promovirati na nekom od festivala", kaže Nina.

Nije željela otkriti o čemu se u filmu radi, ali nada se da će uspjeti organizirati posebnu premijeru za Rijeku. "Vremena su suluda i ništa se ne može planirati. Radi se, međutim, puno", kaže naša glumica, rođena istog datuma kada je izgovorena ona glasovita rečenica "Zar i ti Brute?" i kad se Kolumbo vratio u Europu nakon otkrića Amerike.

"Znam da se to događalo na dan kada slavim rođendan! Ha, ne znam jesu li baš Amerikanci zadovoljni s tim Kolumbovim dolaskom, trebalo bi ih pitati", završila je blic-razgovor za Radio Rijeku glumica Nina Violić i otišla na proslavu svog rođendana. Poslušajte:

Nina Violić: "Uživam u četrdesetima!", pripremio Alen Čemeljić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.