Hrvatski radio

Radio Rijeka

NK Rijeka nije bila rezervni srpski klub, a izjava o Golom otoku je opasna!

28.10.2019.

11:37

Autor: Alen Čemeljić, Lea Domijan Fišter

Izjava Grabar Kitarović nakon splitske premijere filma o Ivanu Gudelju (Foto: Milan Sabic / Pixsell)

Izjava Grabar Kitarović nakon splitske premijere filma o Ivanu Gudelju (Foto: Milan Sabic / Pixsell)

Foto: - / -

Na izjavu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kako je, kao Riječanka, odlazila na utakmice Rijeke, ali da je Rijeka tada bila "nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu", reagirao je na Twitteru riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Poslušajte i reakciju Marka Borasa Mandića.

"Nakon što je iz Željezne zavjese sa crvenim pasošem otišla na školovanje u SAD, KGK je danas izvrijeđala NK Rijeku kao rezervni srpski klub. Pa koliki je taj rezervar gluposti? Gdje je kraj?", napisao je Vojko Obersnel.

"PeršonGabrićMladenović i Rupčić četvorica su igrača koji su igrali u prvoj službenoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije nakon uspostave samostalne Hrvatske. Oni su u reprezentaciju došli iz Nogometnog kluba Rijeke, odnosno 'rezervnog srpskog kluba', kako ga je nazvala predsjednica Republike Hrvatske Grabar Kitarović", reagirao je Marko Boras Mandić

"Na tu izjavu moram reagirati kao građanin, ali i s pozicije zamjenika župana Primorsko-goranske županije jer nas je ovom izjavom uvrijedila, a dodatak što se odnosi na Goli otok je opasan", rekao je Boras Mandić. Poslušajte:

Marko Boras Mandić: uvreda građana PGŽ i zdravog razuma, pripremila Lea Domijan Fišter

Objava na Twitteru gradonačelnika Obersnela

Objava na Twitteru gradonačelnika Obersnela

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.