Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nova adventska lokacija u gradu: HNK pl. Zajca

23.11.2021.

14:46

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Adventiranje kod kazališta

Foto: Adventiranje kod kazališta

Foto: - / -

Rijeka se pridružuje brojnim europskim metropolama koje svoje advente organiziraju u neposrednoj blizini kazališta. Ove godine svi ljubitelji gastro delicija doći će na svoje jer će se u Verdijevoj ulici, odnosno u neposrednoj blizini prekrasnog parka ispred kazališta smjestiti Adventiranje.

Božićna priča na novoj lokaciji započinje 26. studenog i trajati će do 2. siječnja iduće godine. 

Kazališni park koji je osvojio nagradu "Plavi cvijet" za najljepši park u Hrvatskoj već sada je omiljeno mjesto mnogih Riječana, a obzirom da će ove godine biti u novoj funkciji za vjerovati je da će osvojiti srca i svih ljubitelja adventskog doživljaja i božićne čarolije.

Ova jedinstvena adventska priča osim toplog ugođaja smještenog na prekrasnoj lokaciji, nudi i poseban adventski program na dnevnoj i večernjoj bazi. Ono što definitivno treba istaknuti jest da će se Adventiranje kod Kazališta izdvojiti svojom gastro ponudom koja će biti predvođena renomiranim hrvatskim chefovima.

Za fine specijalitete na Adventiranju pobrinut će se respektabilna gastro ponuda koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Na Adventiranju će se predstaviti Akademija za kobasice by Mate Janković, chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč - čije će delicije osvojiti i najzahtjevnija nepca pod brendom Nebo, ponudu hrane proširit će i zadarski Picnic Mingle & Fun, koji su riječku publiku oduševili kada su ovog ljeta gostovali na Food Truck Festivalu. Osim njih tu su i renomirani brendovi Fiorello, Three Monkeys i Rakhia Bar, a za slatke zalogaje Di Mare.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.