Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nova riječka meteorologinja od danas u programu Radio Rijeke

01.05.2015.

10:03

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predstavljamo novi glas u programu Radio Rijeke. Čut ćete ga prvi put u njegovoj svakodnevnoj ulozi 1. svibnja u 14:45 - riječ je o novoj riječkoj meteorologinji Danijeli Vlašić.

Zahvaljujući pomoći prijatelja, gradova Kastva i Opatije te Primorsko-goranske županije, a na inicijativu Radio Rijeke, od danas ćete u našem programu često slušati jedan sasvim novi glas, meteorologinje Danijele Vlašić.

Magistra fizike za posao se pripremala više od godinu dana, upoznala dio njegovih čari boraveći u Pomorskom meteo centru u Splitu i nakon svega, evo djevojke s diplomom u Pomorskom meteorološkom uredu u Rijeci.

Tijekom svibnja riječki dio meteorologa taj će posao obavljati uz pomoć kolega iz Splita, a od lipnja će to činiti samostalno, kao nekoć vrlo popularni dvojac Novak - Visković. Splitski kolege uskakat će u pomoć tijekom godišnjih odmora. Meteorologinja Danijela Vlašić je u Pomorskom meteorološkom uredu u Rijeci zaposlena na inicijativu Radio Rijeke koja je uspjela okupiti Primorsko-goransku županiju te gradove Opatiju i Kastav u rješavanju tog problema. 

S Danijelom je razgovarao Josip Krmpotić, a poslušajte i njezino prvo javljanje u naš program u petak, 1. svibnja, u 14:45 sati:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.