Hrvatski radio

Radio Rijeka

12:39 / 31.05.2022.

Autor: Radio Rijeka

Za naše aktivne umirovljenike: novi ciklus besplatnih radionica "RiGenerAkcija"

Novi ciklus radionica

Novi ciklus radionica

Foto: Udruga RiRock / Udruga RiRock

RiGenerAkcija! – aktivni u mirovini je projekt koji Udruga Ri Rock provodi u partnerstvu s Maticom umirovljenika grada Rijeke. Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na novi ciklus besplatnih radionica.

RADIONICE ELEKTRIČNE I BAS GITARE

Radionice će se odvijati u dvije grupe u kojima će se polaznike upoznati s glazbenim terminima i pojmovima, s osnovnim tehnikama sviranja električne i bas gitare te kako naučiti svirati pjesme, ritmove te sola.


Korisnici će se upoznati s aspektom profesionalnog glazbenog stvaralaštva te će se kroz osvještavanje individualiziranog pristupa glazbi potaknuti na razvoj vlastitih izričajnih koncepata.


RADIONICE SVIRANJA BUBNJEVA

Edukacije će uključivati teorijski i praktični pristup koji će poticati na interakciju i participativnost. Koristit će se razne metode poučavanja: kvalitetna izlaganja, tehničke vježbe, vježbe zagrijavanja ruku, kako dinamično svirati, razna ritmiziranja i fraziranja.


Na bilo koju radionicu, prijaviti se možete pozivom na broj 051 212 109 ili osobnim dolaskom u Maticu umirovljenika, Kružna ulica 5, 51000 Rijeka, radnim danom od 8 do 11 sati. Za prijavu je potrebno donijeti osobnu iskaznicu te rješenje o mirovini/odrezak od mirovine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.