Hrvatski radio

Radio Rijeka

Novi riječki bend Bulevard objavio pjesmu "Ide na bolje"

04.12.2019.

13:23

Autor: Dražen Zima

Foto: Tomislav Nakić Alfirević

Foto: Tomislav Nakić Alfirević

Foto: - / -

Grupa Bulevard novo je ime na glazbenoj sceni. Iako mlada po nastanku čine je iskusni glazbenici. Iza svega stoji Erik Malnar kao autor, pjevač i gitarist benda koji razmišlja kako pronaći nove suradnike s kojima želi muzicirati i stvarati neopterećeno žanrom ili uspjehom.

Iako dugogodišnji član uhodanih grupa kao što su Belfast food i Beatles Revival Band, Erik želi stvarati i realizirati pjesme koje nastaju potaknute energijom koju donosi novi početak i novi ljudi. Ti novi ljudi su Tomislav Raspor (bas), Marko Radojčić (bubnjevi, prateći vokal) i David Puharić (gitara).

Grupa je do sada stvorila znatan broj pjesama, a momci su nedavno odlučili snimiti prvi singl nazvan ‘Ide na bolje’. Radi se o plesnoj pjesmi s osobnim, optimističnim tekstom uz blagu dozu humora. Tekst i glazbu potpisuje Erik, a klasičnim bendovskim muziciranjem u garaži, u riječkom kvartu Bulevard, pjesma je dobila svoj konačni oblik.

U realizaciji sudjeluje i Dallas Records kao diskograf te Matej Zec kao snimatelj i glazbeni producent.

Prateći spot snimio je Tomislav Nakić Alfirević, poznat kao Tom Jay (ujedno i Erikov kolega i pjevač iz vremena grupe Gipss), u devastiranom hotelu Haludovo. 

Poslušajte što je Erik Malnar rekao prilikom gostovanja u našem programu:

Erik Malnar govori o novom bendu Bulevard, pripremio Dražen Zima

Foto: Tomislav Nakić Alfirević

Foto: Tomislav Nakić Alfirević

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.