Hrvatski radio

Radio Rijeka

Novinari kuhali lovački gulaš, Radio Rijeci 3. mjesto

27.06.2015.

16:52

Autor: Vladimir Jurić, Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U mjestu Donja Pazarišta pokraj Gospića održano je 12. Europsko prvenstvo novinara u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću. Najbolji su bili natjecatelji Radio televizije Republike Srpske iz Banje Luke, druga je ekipa Turističkih novosti iz Beograd, a treća - Radio Rijeka.

Za ekipu Radio Rijeke kuhao je Vladimir Jurić. i skuhao više nego dobro - dovoljno za treće mjesto među 14 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Prvenstvo je poslijepodne otvoreno spuštanjem motornog zmaja Kluba za slobodno i motorno letenje Fenix iz Gospića, čiji su članovi donijeli zastave Hrvatske i Europske unije.

Otvorio ga je Karlo Starčević u ime domaćina - Pivovare Ličanka. Boje HRT-a branile su tri ekipe: Dobro jutro HrvatskaParalele i Radio Rijeka. Cilj ovoga događanja, najvećega gastronomskog ove godine u Lici, druženje novinara - daleko od redakcije i svakodnevnih, vrlo često stresnih zadaća.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.