Hrvatski radio

Radio Rijeka

Novogodišnja noć u cijeloj je PGŽ protekla mirno i bez incidenata

02.01.2018.

11:42

Autor: Neva Funčić

Doček Nove godine u Opatiji (Foto: Pixsell)

Doček Nove godine u Opatiji (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Ispraćaj stare i doček nove godine protekao je na području Primorsko-goranske županije bez narušavanja javnog reda i mira te težih kaznenih djela. Na tradicionalnom dočeku nove godine na riječkome Korzu okupilo se oko 3 tisuće, dok je na dočeku u Opatiji bilo oko tisuću i 500 posjetitelja.

Dok su neki slavili, drugi su krali     Tijekom 31. prosinca provaljeno je u stambene objekte na području Rijeke i Kostrene. Iz stana i kuće otuđeni su novac i nakit te ostali predmeti. Kaznenim djelima oštećene su dvije hrvatske državljanke za oko 130 tisuća kuna.

Ova događanja protekla su bez narušavanja javnog reda i mira, a nisu zabilježena niti ozljeđivanja ili oštećenja uslijed uporabe pirotehničkih sredstava.

I u prometu je bilo bez težih prometnih nesreća, zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Od evidentiranih događaja izdvaja se požar na teretnom vozilu u Matuljima na kojem je pričinjena veća materijalna šteta.

Iako je jučerašnji dan obilježila tragedija na tradicionalnom kupanju na Pećinama, nova godina je na riječkom području počela mirno. Drugih nesreća nije bilo, rekao je jutros voditelj Operativno-komunikacijskog centra primorsko-goranske policije Darko Stanković. Poslušajte:

Doček Nove godine u Opatiji (Foto: Pixsell)

Doček Nove godine u Opatiji (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.