Hrvatski radio

Radio Rijeka

Obnovljenom riječkom Ulicom Riva od sredine studenoga

26.10.2015.

11:06

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Radovi na rekonstrukciji kolnika Ulice Riva ušli su u završnu fazu, doznajemo od investitora Hrvatskih cesta. U prvoj fazi uređena su dva traka od Trga Žabica do izlaza s parkirališta Putnička obala. Preostaje vrlo važan dio posla.

Nakon prve faze prešlo se na slijedeće dvije: dva lijeva traka od Trga Žabica do Henckeove ulice te dva desna od uzlaza s parkinga na obali do Ulice Riva Boduli.

Preostaje vrlo važan dio posla, a to je polaganje završnog sloja asfalta za što mora biti potpuno zatvoren promet Rivom, a za takvo nešto najbolje su nedjelje. Gotovo je sigurno da se to neće dogoditi prve dvije slijedeće jer je prva blagdan Svih svetih, a 8. studenoga su izbori.

U svakom slučaju, investitor Hrvatske ceste i izvođač radova GP Krk, sigurni su da ćemo se obnovljenim kolnikom voziti sredinom studenoga, što tek neznatno odstupa od planiranih 60 radnih dana, koliko su imali za izvođenje radova.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.