Hrvatski radio

Radio Rijeka

Obvezno testiranje: gdje to možete obaviti u PGŽ

14.11.2021.

14:09

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Aleksandra Koch / Pixabay

Foto: Aleksandra Koch / Pixabay

Foto: - / -

Zbog uvođenja posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja u državnim i javnim službama, u Primorsko-goranskoj županiji testiranja će se obavljati na pet lokacija za građane Rijeke i riječkog prstena te na 20 lokacija na području županije, u ponedjeljak 15. te u srijedu 17. studenoga.

Za testiranja u PGŽ pripremljeno je čak 90 tisuća testova, a 20 punktova organizrano je u ispostavama na otocima, Gorskom kotaru te u Crikvenici i na Liburniji. 

U Rijeci se testirati možete na trsatskom Kampusu, u Domovima zdravlja Zamet i Vežica te na Zavodu za hitnu medicinu u Čandekovoj ulici.

Testirat će se u Rijeci i u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo na Mlaki uz napomenu da se obvezno testiranje u Zavodu provodi samo od 14 do 18 sati ispred glavnog ulaza. Naime, na toj lokaciji će se tijekom jutra testirati isključivo bolesne osobe temeljem uputnica obiteljskih liječnika.

U privitku provjerite točne lokacije i radno vrijeme u kojem se moguće testirati, a kako će se provoditi testiranje zaposlenika u Nastavnom zavodu objasnio je ravnatelj Vladimir Mićović, poslušajte:

Mićović o testiranjima, pripremio Ivan Ribarić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.