Hrvatski radio

Radio Rijeka

Od sutra posebna emisija na HTV 4: "Studio 4 Covid-19" svakog dana u 20:05

15.03.2020.

15:27

Autor: HRT

Studio 4 Covid-19 emitirat će se svakodnevno u 20:05 na HTV 4 (Foto: Josip Regović / Pixsell)

Studio 4 Covid-19 emitirat će se svakodnevno u 20:05 na HTV 4 (Foto: Josip Regović / Pixsell)

Foto: - / -

Hrvatska televizija od ponedjeljka 16. ožujka, na 4. programu uvodi emisiju "Studio 4 Covid-19", kojom će Nacionalni krizni stožer Civilne zaštite svakodnevno informirati javnost o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj. Emisija će se na HTV 4 prikazivati u 20:05 sati.

Uz već ustaljene izravne prijenose konferencija za novinare Kriznog stožera u 9 i 16 sati te uz redovite vijesti svaki puni sat, hrvatski će gledatelji u novoj specijaliziranoj informativnoj emisiji dobiti najnovije točne informacije i upute Kriznog stožera, rekao je Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić

Specijalna emisija donosi večernji pregled najvažnijih događaja dana, vezanih za epidemiju bolesti Covid-19 u nas i u svijetu.

"Novinari i urednici IMS-a objedinjuju sve novosti o zdravstvenoj i sigurnosnoj situaciji, koja se mijenja iz sata u sat. Gostovanja stručnjaka, javljanja s terena ... prepoznali smo potrebu javnosti da danonoćno bude upoznata s najnovijim informacijama, ali samo provjerenim i istinitim, o krizi koja je zahvatila Hrvatsku i cijeli svijet", rekao je urednik 4. programa HTV-a Dražen Miočić.

Iz HRT-a ističu da kao javni servis u ovoj kriznoj situaciji dopuštaju svim medijima slobodno prenošenje informacija koje su objavljene u njihovim informativnim emisijama i na mrežnoj stranici HRT-a, uz obavezno navođenje HRT-a kao izvora informacija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.