Hrvatski radio

Radio Rijeka

Odgođena prva večer Hartere, druga večer na Gatu Karoline riječke

19.09.2015.

10:10

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što je zbog urušavanja krovnih betonskih greda u dvorani Marganovo jučer otkazana prva večer Hartera festivala, druga će se večeras održati na alternativnoj lokaciji. Program je premješten na Gat Karoline riječke, a otvorit će ga u 21 sat grupa KBC.

Prva festivalska večer otkazana je nakon što su, tijekom tonske probe, komadi betonskih ploča padali po pozornici i instrumentima. Hartera se urušila, a ozlijeđenih nema.

Uslijedit će Kuzma & Shaka Zulu te u 23 sata Let 3 koji će u cijelosti izvesti koncertni performance predviđen za jučerašnju večer.

U jedan sat iza ponoći slijedi, kako je i najavljeno, najveća atrakcija ovogodišnjeg festivala - britanski dvojac Groove Armada sa svojim DJ setom. Publiku će potom zabavljati nekoliko poznatih domaćih DJ-eva.

Ulaz na večerašnji koncert je besplatan. Oni koji su platili ulaznice mogu ih zamijeniti za piće, a ako to ne žele dobit će novac natrag, tumači jedan od organizatora Damir Martinović Mrle:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.