Hrvatski radio

Radio Rijeka

Opatija poslije korone: 19 dana prkosa!

15.05.2020.

10:19

Autor: Lea Domijan Fišter

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Nakon korona krize opatijski ugostitelji reagiraju akcijom pod nazivom "19 dana prkosa" i goste dočekuju pogodnostima. A u subotu, nakon što obiđete neke ugostitelje možete i u kino na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici. Besplatno je, ali treba rezervirati mjesta.

Tijekom sljedećih 19 dana, do 1. lipnja, velika većina ugostiteljskih objekata u Opatiji svojim posjetiteljima ponudit će posebne pogodnosti prilagođene ponudi i tipu lokala: od popusta na pojedine usluge do općeg popusta u visini od simboličnih kovidovskih 19 posto.

Opatijskim ugostiteljima pridružili su se i hotelijeri, ali i Thalasso Wellness Centar. Svi hoteli u Opatiji otvoreni u svibnju: Bevanda, Domino, Mali Raj, Navis, Pansion Učka, Paris, Villa Ariston, Villa Dubrava, Villa Kapetanović, Villa Schubert, sudjelovat će u akciji prkosa i tijekom 19 dana gostima pripremiti brojne specijalne ponude.

Ostali opatijski hotelijeri, prema najavama, vrata će otvoriti početkom lipnja.

Ako u subotu želite pogledati film na otvorenom, možete se od 8 do 16 sati najaviti na broj telefona 099 22 71 377. Južnokorejska nagrađivana drama "Parazit" je na programu u 20:30 sati.

Svi posjetitelji će se morati pridržavati propisanih mjera ponašanja i uputa istaknutih na ulazu. Stolice su postavljene u parovima međusobno udaljenim dva metra pa mole posjetitelje da ih ne premještaju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.