Hrvatski radio

Radio Rijeka

Opatija proglašena jednim od najljepše uređenih adventskih gradova Europe!

19.11.2021.

13:38

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Ove godine naš najljepši Advent uz more našao je svoje zasluženo mjesto i na popisu najljepših božićnih uređenja za 2021. godinu na stranicama utjecajne turističke organizacije "European Best Destinations".

Na portalu koji okuplja više od šest milijuna posjetitelja, Opatija je u kategoriji "Best Christmas Lights" smještena među poznatim blagdanskim destinacijama kao što su Moskva, Nica, Madrid, Ljubljana, Prag, Monte Carlo, Budimpešta i London.

Važne su nagrade, priznanja i promocija, ali jednako nam je važan osjećaj zadovoljstva koji dijele svi naši gosti, posjetitelji i sugrađani. To nam je ujedno i motivacija da svake godine podignemo ljestvicu više. Intenzivnom promocijom opatijskog Adventa koju provodimo na stranim tržištima, a posebno uvrštenjem i prezentacijom našeg Adventa na najjačem turističkom portalu, raste prepoznatljivost Opatije kao atraktivne turističke destinacije na svjetskoj turističkoj karti, kazala je ponosno direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić

Advent u Opatiji tako se promovira na portalu institucije koja spada među vodeće neovisne autoritete u turizmu, u elitnom društvu europskih metropola. Predivno ukrašene ulice, mnoštvo lampica i miris toplog kuhanog vina samo su neke od božićnih čari zbog kojih je zanosna Opatija na popisu ovogodišnjih najljepših gradova.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.