Hrvatski radio

Radio Rijeka

Orhan Sali: Frizer je često psiholog i prijatelj svojim mušterijama

22.07.2017.

15:33

Autor: Iva Pavletić Crnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Orhan Sali mladi je riječki frizer, odnosno "barber" ili u žargonu - brico. Brine se o frizurama mnogih Riječana te slovi kao jedan od najboljih frizera u gradu. Posjetili smo ga u oazi muškoga hedonizma, riječkom "Gentlemen's shopu".

To je mjesto namijenjeno "jačem" spolu. Ovdje dečki nalaze sve što im je potrebno da bi bili zadovoljni svojim izgledom. Upoznali smo Orhana Salija i njegov posao. Frizer je često psiholog i prijatelj svojim mušterijama, njemu se čak i greške opraštaju, kaže naš domaćin.

Orhan, koji je 15 godina radio u gradskoj Čistoći, svoj životni poziv pronašao je upravo u frizerskim vodama i sa škarama u rukama on je nepobjediv. U slobodno vrijeme Orhan i pjeva. Član je poznate skupine s Rujevice Pehlin kings. Ljubav prema glazbi daje mu energiju za svakodnevne obaveze.

Pehlin kingsi su nedavno snimili i novi singl s Maurom StarajemZašto je Orhan Sali bio pravi gost za našu Klasu optimist i o čemu je sve razgovarao s Ivom Pavletić Crnić - poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.