Hrvatski radio

Radio Rijeka

Orijent 1919 i Poslovna škola PAR: zajedno za obrazovanje sportaša

15.07.2020.

13:12

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Josip Krmpotić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Josip Krmpotić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Profesionalni sportaši po završetku karijere prolaze dosta teško razdoblje. Propušteno vrijeme teško je vratiti pa im je vrlo bitna spoznaja da je škola, a ne bavljenje sportom na prvom mjestu. Ugovor o suradnji potpisali su Orijent 1919. i Visoka poslovna škola PAR.

Kako bismo uspostavili ravnotežu u dualnoj karijeri sportaša o obrazovanju mladih ljudi brinemo od 2008. godine i drago nam je što su kroz našu školu prošla mnoga znana imena iz svijeta sporta poput Ane JelušićIvana KrapićaSandra SuknaSamira Barača.

Posebno nam je drago što je prvi od sportskih klubova koji je prepoznao važnost inicijative za obazovanjem igrača naš Orijent 1919 i što ćemo uskoro imati stručno osposobljene menadžere i administratore u sportskim organizacijama, rekla je Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR u Rijeci, nakon što je s direktorom Orijenta Sašom Matijašom potpisala ugovor o suradnji. Poslušajte izjavu:

Gordana Nikolić: hvalevrijedna inicijativa društveno odgovornoga kluba, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.