Hrvatski radio

Radio Rijeka

Otvoren međunarodni kongres dentalne medicine "Novi koncept estetike osmjeha"

17.09.2022.

11:21

Autor: HRT - Radio Rijeka

Niz predavanja i radionica, ilustracija

Niz predavanja i radionica, ilustracija

Foto: - / Fakultet dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci,

Fakultet dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Klinikom za dentalnu medicinu KBC-a Rijeka i Hrvatskom komorom dentalne medicine organizirao je jučer i danas u hotelu Hilton 3. međunarodni kongres pod motom “Novi koncept estetike osmijeha”.

Program dvodnevnog kongresa uključuje veliki broj radionica, predavanja i prezentacije na kojima se 120 sudionika skupa upoznaje s razvojem struke i novim trendovima na polju dentalne medicine.


Na otvaranju Kongresa sudionike su pozdravili predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine mr. sc. Hrvoje Pezo, dekanica Fakulteta dentalne medicine u Rijeci prof. dr. Sonja Pezelj-Ribarić, predstojnica Klinike za dentalnu medicine te predsjednica Organizacijskog odbora izv. prof. dr. Vlatka Debeljak i predsjednik Znanstvenog odbora skupa izv. prof. dr. Zoran Kovač. Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić otvorio je Kongres i okupljenima zaželio uspješan rad uime bolnice i Sveučiišta u Rijeci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.