Hrvatski radio

Radio Rijeka

Otvoren sajam Relax Adria: više od 50 izlagača nudi opremu za turizam

14.03.2019.

15:55

Autor: Hina

Foto: Relax Adria FB

Foto: Relax Adria FB

Foto: - / -

U opatijskoj Sportskoj dvorani "Marino Cvetković" otvoren je sajam Relax Adria, na kojemu se do 16. ožujka predstavlja više od 50 izlagača proizvoda i usluga za završnu pripremu objekata za turističku sezonu i podizanje njihove kvalitete.

Izlagači iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Češke na tome specijaliziranom sajmu predstavljaju usluge i proizvode namijenjene turističkom sektoru -hotelijerima, ugostiteljima, vlasnicima vila i kuća za odmor te arhitektima, projektantima i ulagačima u turizam.

Izloženi su bazeni i predstavljeno njihovo projektiranje i održavanje, hidromasažni bazeni, saune i wellness sadržaji, oprema, alat i usluge za uređenje okoliša, namještaj za terase i vanjske prostore, tende, sjenila i dekori, ležaljke i oprema za bazene i plaže te fitness oprema.

Ove godine na sajmu se prvi puta održava Wellness Architect Day, s predavanjima za hotelijere, arhitekte i projektante. Na Marketing Masterclassu bit će riječi o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor.

U maloj dvorani sajma postavljena je izložba radova Društva arhitekata Rijeka, na kojoj je izloženo sedamdesetak sa radova s prikazima projekata i radova članova tog društva.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.